Jasna i przestronna restauracja oferuje szeroki wybór regionalnych polskich oraz międzynarodowych potraw. W letnie dni goście mogą delektować się daniami na słonecznym tarasie z widokiem na Śnieżkę.
Zapraszamy codziennie w godzinach 13.00-22.00.
Po dniu górskiej wędrówki zapraszamy na chwilę relaksu w hotelowym barze, przy oryginalnych drinkach, lampce wybornego wina lub filiżance aromatycznej kawy. Amatorów potraw z rusztu zapraszamy do naszej chaty grillowej na terenach zielonych hotelu.
NATURAL MEAT to idea szerzona przez DeSilva Natural Farm - ekologiczną hodowlę bydła rasy Highland. To bydło ekstensywnie żyjące ... czyli całorocznie na wolnym wybiegu, żywione ekologicznie.
W okresie wegetacji karmione wyłącznie świeżą trawą i gniecionym owsem, a w okresie zimowym kiszoną trawą, słomą jęczmienną oraz gniecionym owsem. Dorasta powoli, ale poza tym co konieczne, bez ingerencji ludzi, na połaci ponad 50 hektarów podmokłych pastwisk, torfowisk i zadrzewień.
W trosce o jak najwyższą jakość serwowanych dań Restauracja wprowadziła do swojego menu mięsa pochodzące własnie z tej hodowli.
Wołowina, wieprzowina oraz przetwory takie jak pasztety, kiełbasy, polędwiczki nie zawierają sztucznych dodatków oraz chemii. Spróbuj i dziel z nami ideę Natural Meat!
Angela Borczyk
E-mail: H3429-FB@accor.com
Zapisz się i bądź z nami na biężąco!